Despre noi

Povestea noastră începe în 2010 ca o afacere mică de familie, iar numele este dat de primii doi copii. De-a lungul anilor, pe lângă Lilu și Tesa, s-au alăturat inspirației Dragonul Nic și mezina Enia.

Odată cu relocarea din București la Râșnov, am descoperit noi oportunități care au dus la dorința de dezvoltare a afacerii. Astfel am pornit un proiect de finanțare cu fonduri europene, echipei noastre i s-au alăturat alte două persoane creative, am investit în echipamente noi, participări la târguri, promovare. Au crescut și copiii și portofoliul.

Hainele sunt create din materiale naturale, unele sunt recuperate din diverse broderii și dantele vechi, altele sunt resturi recuperate de la ateliere mai mari. Cumpărăm de asemenea și materiale noi din surse locale, pânză topită produsă în Romania sau materiale naturale din Italia și Olanda. Suntem fani ai modei sustenabile, folosind responsabil resursele. Din bucățile mici rămase de la hăinuțe facem accesorii sau ateliere de reciclare creativă pentru copii în comunitatea locală, alături de școli sau ONG-uri de educație. Croiurile alese sunt lejere și gândite să fie purtate mai mult de un sezon.

Produsele nu sunt standardizate și vârstele sunt puse ca un reper, dar preferăm să le și măsurăm ca să știți la ce să vă așteptați.

 

Vă avertizăm că Lilutesa dă dependență!


 

Testimoniale

 

„La Lilutesa veți găsi haine pentru piticii voștri unice prin design și materiale, haioase, altfel, vesele, ieșite din tipar.”

 

„Haine frumoase și comode, create în Romania de mame minunate!”

 

„O multitudine de culori frumoase și numai materiale de calitate. Am sentimentul că ai mei copii vor crește în hainele astea.”

 

„Îmi plac imprimeurile, multe din ele au motive tradiționale pe care eu le ador. Îmi place că vin frumos pe copil mai mulți ani. Au o croială așa de faină, șalvarii acum trei sferturi pentru cel mare îi vin celui mic ca pantaloni lungi . Îmi plac materialele, mai multe tipuri de bumbac, in, stofă cu lână. Cei de in au fost perfecți vara când era foarte cald. Cei mai grosuți merg bine iarna când e frig. Sunt versatili! „

 

„Se aranjează minunat și pe un bebeluș pufos cu scutec textil și pe un copil mai subțirel”.

 

„Sunt deosebiți! Avem nevoie de lucruri frumoase. Hainele nu sunt doar haine. Culorile pe care le vedem, materialul care ne atinge și îl simțim, confortul pe care îl avem… hainele pe care le purtăm ne dau o anumită stare și mă bucur că atunci când am nevoie să cumpăr haine copiilor știu exact de unde. Și nu trebuie să mă învârt prin mall, să dau mulți bani pe lucruri care rămân repede mici.”

 

„Lilutesa este o experiență atât de creativă, mă bucur că o avem în viețile noastre!”