Termeni și condiții de utilizare a site-ului.

 1. Cine este www.lilutesa.ro:
  Produsele prezente pe site-ul www.lilutesa.ro sunt oferite de S.C. NICOLASENIA S.R.L., cu sediu social în: Râșnov, cva. Florilor nr. 1, jud. Brașov, având nr. de ordine în Registrul Comerțului: J08/1019/2019, CUI: 40731581, date de contact: telefon 0736035550 ; e-mail: office@lilutesa.ro.
 2. Drepturi
  Design-ul și conținutul textului disponibil la adresa Lilutesa.ro aparțin în exclusivitate acestuia, cazând sub incidenta Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Alte drepturi de proprietate intelectuală, precum drepturile asupra mărcilor, asupra desenelor și modelelor pot fi regăsite în ceea ce privește design-ul unor produse, ornamentația speciala aferenta acestora, precum și orice alte denumiri, desene sau elemente figurative ce identifica produsele în cauza.

www.lilutesa.ro își rezerva dreptul de a solicita recunoașterea acestora în cazul unei utilizări ce prejudiciază interesele acesteia de titular cu drepturi depline sau de beneficiar exclusiv al unor contracte de licență cu parteneri din Romania și din străinătate.

Se recomanda, în acest scop, vizitatorilor www.lilutesa.ro, precum și cumpărătorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte și legale în ceea ce privește utilizarea website-ului și a informațiilor disponibile prin intermediul acestuia.

 1. Achiziționarea produselor
  Pentru mai multe detalii privind achiziționarea produselor în modalitate online, puteți accesa ghidul ANPC, ce conține sfaturi și precizări utile consumatorilor în acest sens.

Important !
Plasarea unei comenzi online și refuzul nejustificat de a ridica comanda la livrare constituie, conform Articolului 215 din Codul Penal, o infracțiune și din acest motiv, Lilutesa.ro își rezervă dreptul de a acționa în Instanță cumpărătorul până la recuperarea prejudiciului creat.

 1. Confidențialitate

Accesarea site-ului www.lilutesa.ro, înregistrarea unei comenzi, precum și abonarea la newsletter, presupun colectarea în mod automat a unor date personale al căror proprietar de drept sunteți dvs., în calitate de client sau simplu vizitator. www.lilutesa.ro respectă acest lucru și potrivit legislației în vigoare, vă oferă posibilitatea de a putea interveni oricând, în timpul sau ulterior unei astfel de înregistrări, în vederea modificării, completării sau ștergerii acestor date personale.

Drepturile dvs. vor putea fi exercitate simplu și rapid printr-o solicitare scrisă către Lilutesa.ro folosindu-vă de oricare din datele de contact.

Administrarea datelor personale regăsite în baza de date a Lilutesa.ro va avea că scop exclusiv folosirea acestora în vederea emiterii facturilor, livrării produselor sau cunoașterii stadiului de evoluție a fiecărei comenzi.

Datele dvs. nu vor fi făcute publice și nici transmise altor terțe persoane, garantând în acest mod confidențialitatea tuturor informațiilor furnizate de dvs.

Dezvăluirea oricăror astfel de date cu caracter personal vă fi realizata de către Lilutesa.ro doar la solicitarea expresă a instituțiilor financiar-bancare, organelor de control și guvernamentale sau instanțelor abilitate.

În măsura în care veți considera necesar, aveți, de asemenea, dreptul de a refuza furnizarea oricăror informații solicitate pe parcursul utilizării Lilutesa.ro sau cu ocazia inițierii unei comenzi.

Cu toate acestea, este important să vă informam că livrarea produselor va depinde în cea mai mare măsură de corectitudinea și integralitatea informațiilor oferite, lipsa oricăror astfel de date precum adresa poștală sau de e-mail sau furnizarea incompleta a acestora, conducând de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor inițiate de dvs.

Dreptul de acces – Orice persoana vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele ce o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de intervenție – Orice persoana vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:

a) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;

b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi.

Dreptul de opoziție: – Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, că date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare.

Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, aveți dreptul de acces, intervenție și opoziție cu privire la datele prelucrate de www.lilutesa.ro în scopurile declarate mai sus.

Lilutesa.ro va șterge profilurile de vizitatori care nu s-au logat pe site în ultimele 12 luni.

 1. Politica de vânzare

În momentul în care veți dori achiziționarea unuia dintre produsele oferite pe www.lilutesa.ro veți fi dirijat către pagina „Check out” în care veți putea iniția comanda, alegând în prealabil una dintre modalitățile de plată: transfer bancar sau ramburs.

Anterior preluării comenzii, Lilutesa.ro vă va informa în privința produselor solicitate și a sumei totale de plată precum și eventuale reduceri de preț, punandu-vă la dispoziție toate informațiile necesare pentru efectuarea plații.

Produse de aceeași calitate și la un preț echivalent vor putea fi livrate clientului numai în momentul înregistrării unei noi comenzi, returnarea sau sesizările cu privire la anumite produse neechivaland în acest sens cu o solicitare a unui nou produs.

 1. Comunicări comerciale

Comunicările Lilutesa.ro vor fi transmise către dvs. numai în urma abonării la newsletter sau la plasarea unei comenzi.

În momentul plasării unei comenzi, adresa dvs. de e-mail vă fi înregistrată în baza de date a Lilutesa.ro în vederea informării în legătură cu stadiul comenzii.

Veți putea beneficia de astfel de comunicări inclusiv prin abonarea la sistemul de newsletter pus la dispoziție pe website. Astfel, chiar în lipsa înregistrării unei comenzi, dvs, în calitate de vizitator al www.lilutesa.ro veți avea posibilitatea de a fi informat constant asupra ofertelor de produse noi, precum și asupra eventualelor reduceri de preturi.

În ambele cazuri, conținutul fiecărui e-mail trimis către dvs. va furniza toate datele necesare pentru identificarea completă și corecta a noastră, în calitate de expeditori, punandu-vă, de asemenea, la dispoziție o modalitate simplă prin care veți putea interzice pe viitor folosirea adresei de e-mail în acest sens.

 1. Returnarea produselor ( Renunțarea la cumpărare )

Produsele noastre nu sunt standardizate astfel încât pot apărea diferențe de dimensiune în execuția lor. Ne dorim să le purtați cu plăcere astfel încât ne oferim să le modificăm sau schimbăm în funcție de problemă. În cazul în care clientul dorește să renunțe la cumpărarea produsului trebuie ca prim pas să anunțe dorința de retur trimițând un e-mail la adresa office@lilutesa.ro în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de către Lilutesa.ro în termen de 10 zile de la retur (data primirii înapoi a produsului).

Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 30 de zile de la livrare, în aceeiasi stare în care acestea au fost livrate: în ambalajul original, cu etichetele intacte, și împreună cu toate documentele însoțitoare ( factura fiscala ).

Nu vom accepta retur produsele ce prezinta modificări fizice: zgârieturi, loviri.

Returnarea se va face folosind aceleași servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid ). Nu ridicăm și nu acceptăm colete trimise prin Poșta Română. Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediați produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate și se vor întoarce la dumneavoastră pe cheltuiala dumneavoastră. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate că set.

Atenție însă ! Dreptul de returnare nu se acordă produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instrucțiunilor specifice ale clienților.

 1. Schimbul produselor

Daca se dorește ca produsul să fie schimbat cu alt produs identic, dar de mărime diferita ( comanda greșită a mărimii ) atunci clientul va suporta integral costul transportului tur-retur, iar produsul trebuie însoțit de factura de achiziție cu ambalajul și etichetele intacte. În acest caz politica de rambursare a banilor nu se aplică, ci Lilutesa.ro va expedia Clientului un nou produs, pe cheltuiala cumpărătorului.

Atenție însă !

Dreptul de schimb al produselor nu se acordă produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instrucțiunilor specifice ale clienților.

De asemenea, Lilutesa.ro își rezervă dreptul de a refuza acceptarea returului în cazul unor retururi repetate și își rezervă dreptul de a pune ban pe IP-ul clienților care au făcut comenzi online și pe care le-au refuzat nejustificat.

9. Garanția produselor

Lilutesa.ro oferă garanție 30 zile din momentul primirii coletului, pentru toate produsele de pe site, cu condiția ca produsele să fie purtate corespunzător. Se exclud din categoria produselor pentru care Lilutesa.ro oferă garanție, următoarele:

produsele ce prezintă defecte în urma purtării necorespunzătoare
produsele ce au fost modificate de către Client
produsele ce prezintă urme vizibile de lovituri, tăieturi.

Lilutesa.ro vă evalua dacă produsul intra sau nu sub incidența garanției. Pentru produsele ce intră sub incidența garanției, Lilutesa.ro se obligă să înlocuiască produsul defect cu un produs nou, perfect funcțional și să îl livreze clientului prin curier, pe cheltuiala Lilutesa.ro, în cel mai scurt timp posibil.

În cazul imposibilității înlocuirii produsului defect, vă vom înapoia contravaloarea sumei achitate pentru produs în momentul cumpărării.

Garanția este valabilă doar cu prezentarea facturii fiscale primite la cumpărarea produsului.

Societatea noastră NICOLASENIA S.R.L. reprezentată prin Lilutesa.ro, nu garantează faptul că informațiile legate de produsele prezentate pe site nu sunt fară erori.

Datorită faptului că produsele noastre sunt lucrate manual și nu produse de serie, acestea pot fi livrate cu mici diferențe legate de culoarea și aspectul materialelor folosite, al design-ului sau formei finale, însă tocmai acest aspect oferă frumusețe și unicitate fiecărui produs în parte.

 1. Precizări finale

Orice conflict apărut intre Lilutesa.ro și clienții săi va putea fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele doua părți în scris sau verbal. În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea diferendului va fi de compentența instanțelor românești.